Небрежно наметнат шал? Защо не :)

Небрежно наметнат шал? Защо не :)

11 януари 2017
  • Сподели:

 

Изключително много уважаваме модните експерименти от време на време, но когато простотата в стила изклежда много шик, сме напълно готови да я оценим положително. Става въпрос за един от незаменимите зимни аксесоари – негово величество Шалът. Модерен и топъл аксесоар, който все повече дами го оценяват като необходимост към зимния си гардероб. Може да го носите по много и различни начини в много и различни цветове и форми, което предполага трудното му комбиниране спрямо Вашия тоалет. Ако пък имате един любим шал, който добре пасва на всичките Ви тоалети – значи сте късметлийка :)

Но днес сме се фокусирали над един от най-любимите ни начини за носене на шал, а именно свободно падналият шал върху Вашия тоалет. Ако нямате  време за черпене на идеи за носене на шал, то тогава просто свободно го наметнете върху вашата връхна дреха и бъдете сигурни, че ще изглеждате също толкова шик. Изключително непретенциозен и стилен начин, без почти никакво усилие. Току виж се е превърнал в любимия Ви аксесоар за сезона :)

Разгледайте нашите предложения и не забравяйте, че в магазините ни на ул. Христо Белчев 4 можете да намерите страшно много избор от цветове и материи на този топъл аксесоар.

Като алтернатива можете да пазарува и онлайн на https://gostylish.bg/