Правилните обувки спрямо дължината на полата

Правилните обувки спрямо дължината на полата

29 март 2017
  • Сподели:

Полата – символът на прехода от зимата към пролетта!

Обожаваме панталоните и сме страхотни фенове на роклите, но когато става въпрос за пола фантазията на жената се развихря по отношение на съчетаването й с останалите елементи от цялостния аутфит. Оказва се, че може би едно от основните затруднения при подготвянето на визията на жената заема мястото на подходящите обувки според дължината на полата. Е нека Ви помогнем :)

 

Мини полите – Ах тези мини поли. Няма как да не започнем с тях. Можете да ги съчетавате с различен тип обувки. Ние най-много ги харесваме с обувки тип балерини, но разбира се няма да сгрешите ако ги носите с ботуши на нисък или висок ток, боти, сандали и обувки на също не много висок ток. Зависими сте единствено от сезона.

 

Поли до средата на бедрото Най-вероятно няма да се изненадате колко добре стоят тези поли с тесни ботуши до коляното и обувки на платформа, но ние най-много ги харесваме с боти или обувки с широк ток.

 

Поли до коляното Класическите обувки с висок ток, обувки на платформа и ботуши с ток и без ток са най-добрият приятел на този тип поли. Е харесваме ги също и с балеринки и сандали на платформа.

 

Поли под коляното Когато коленете не се виждат, Вие имате нужда от обувки, които издължават Вашите крака. Абсолютно подходящи за този тип поли са обувки или ботуши на  висок ток или платформа. 

   

Миди или разширяваща се надолу пола – Този тип поли съвсем скъсяват дължината на Вашите крака, така че  е почти задължително да комбинирате такава пола с обувки или ботуши на висок ток. Балерините или обувките на нисък ток не са подходящи.

 

Макси полаЛюбимият ни тип поли. Избягвайте комбинация на такава пола с ботуши. Придържайте се към балерините, сандали с платформа, кецове или боти.