Pom-pom мания, или как да освежим своята дамска чанта 

Pom-pom мания, или как да освежим своята дамска чанта 

4 септември 2016
  • Сподели:

Няма да излъжем, ако кажем, че дамската чанта е аксесоарът, който най-бързо ни омръзва. Причината е, че когато си купим нова дамска чанта, ние се стремим да я носим всеки ден, докато просто не я сменим с нова. Звучи Ви познато?

 

Е, ние имаме предизвикателство за Вас! Следващия път, когато сте изкушени да си купите нова дамска чанта само защото сте отегчени от настоящата си, то опитайте да добавите към нея нещо малко, цветно и закачливо. За да Ви помогнем, ние ще споделим с вас един начин, който ще накара старата ви дамска чанта да ви развълнува отново. 

 

През миналата година, те бяха навсякъде. Сега се завръщат отново! Симпатичните помпони пожънаха огромен успех в света на модата през 2015, като тази година те ще продължат да бъдат „пламъчето“ на дамските чанти – естествена или изкуствена кожа, те са тук, за да останат! 

 

Независимо дали ще ги използвате, за да добавите цвят към вашата дамска чанта, или за да добавите малко зимно докосване, те са аксесоарът, който Вашата дамска чанта трябва да има. Направете модно „изявление“ като добавите някой от тези пухкави и весели помпони към вашата чанта, без да се притеснявате, че ще изглеждате по детински.

 

При всички случаи, тези помпони ще „работят за вас“ независимо дали сте от типа жени, които обичат да добавят допълнителни щрихи към всичко, което притежават, или сте от жените, чийто стил е изключително семпъл.

 

Ние от GoStylish сме се постарали да се сдобием с възможно най-доброто, на възможно най-достъпната цена. В магазина ни в София на ул. Христо Белчев № 4 можете да откриете огромно разнообразие от тези красиви аксесоари, като цената със сигурност ще е по вкуса Ви! За качеството няма какво да говорим – естествен материал, произведен в Италия!

 

Заповядайте да ги разгледате и няма да съжалявате! Освен тях имаме и други интересни аксесоари, които може да Ви харесат дори повече! Очакваме Ви!