Подходящата чанта за Вашия тип фигура

Подходящата чанта за Вашия тип фигура

19 декември 2016
  • Сподели:

Знаете ли, че формата на тялото Ви определя стила на чантата, която трябва да носите?

Този материал ще Ви помогне да изберете подходящата чанта за Вашия тип фигура

Ключът към намирането на правилната чантата е да се намери балансът. От съществено значение е да изберете чанта, която ще привлече вниманието към най-добрите Ви черти.

Винаги избирайте чанта която е:

  • Противоположна форма на формата на тялото Ви.
  • Идентична с размера на тялото Ви.

 

Дамска чанта за фигура тип ЯБЪЛКА

Особеностите: раменете и бедрата са по-тесни от бюста и талията

Първото нещо, което трябва да направите, е да създадете баланс, като изберете широки чанти с лека структура. Ако имате голям бюст, стойте далеч от чанти тип „клъч“, чанти през тялото, както и чанти за рамо. Тези чанти само ще Ви направят да изглеждате по-широки и тежки. Вместо това, вие трябва да изберете средни по размер чанти като чанта тип „торба“, както и такива, които са подходящи за носене в ръка. В случай, че не можете да си представите живота без чанта през тялото, то тогава се уверете, че дръжката на чантата е отпусната толкова, че самата чанта да пада точно под бедрото.

 

Дамска чанта за фигура тип ОБЪРНАТ ТРИЪГЪЛНИК

Особеностите: Талията и ханшът са по-тесни, отколкото раменете.

Изберете чанта, която ще привлече вниманието към най-малката част от вашето тяло, тоест долната част. Ето защо, подобно на фигура тип ябълка, чантите тип „клъч“ и тези за рамо са абсолютно забранени. Изберете обемисти и цветни чанти, които ще паднат свободно до бедрата Ви. Някои от тези решения включват чанти с дълги дръжки, чанти през тялото и чанти тип торба. Всяка от тези чанти ще Ви помогне да подчертаете горната част на тялото.

 

Дамска чанта за фигура тип КРУША

Особеностите: Талията и ханшът са по-широки от раменете.

За да направите така, че раменете Ви да изглеждат по-широки и да се създаде баланс трябва да изберете чанта, която ще застане между Вашата талия и бедра. Така че не забравяйте да проверите дали дръжките на чантата се регулират. Заложете на чанти тип „клъч“, чанти с къси дръжки които се носят на рамо, или малки структурирани чанти с дълги дръжки. Дързък цвят или пайети на чантата ще направят чудеса за Вашия тип тяло.

 

Дамска чанта за фигура тип ПЯСЪЧЕН ЧАСОВНИК

Особеностите: Бедрата и раменете са добре балансирани, а талията е добре оформена.

По принцип, Вие сте благословени с приказни гени и може да носите всякакъв вид чанта. Независимо дали ще е чанта тип „торба“, тип „клъч“ , чанта през тялото или чанта, която ще носите в ръка. Докато търсите подходящата дамска чанта, единствено бъдете внимателни, размерът на чантата да бъде пропорционален на вашата фигура. Всяка чанта, която подчертава Вашата талия е най-добрият Ви приятел.

 

Дамска чанта за фигура тип ПРАВОЪГЪЛНИК

Особеностите: Кръстът, раменете и бедрата са с еднакъв размер.

Това, което се изисква е чанта, която ще създаде илюзията за извивки и стройна фигура. Изберете чанта, която пасва на естествената Ви талия. Избягвайте чанти през тялото и чанти с дълги дръжки; Всяка чанта, която застава на или под бедрата не е приемлива. Заложете на чанти тип „клъч“ и чанти с овална форма.

 

Дамската чантата се превърна в ежедневен задължителен аксесоар и поради тази причина тя трябва да бъде едновременно функционална и да бъде съобразена с нашата фигура, за да се чувствате удобно и да изглеждате добре.

Нашият екип се старае непрекъснато да поддържа богато разнообразие от изискани и ежедневни чанти и аксесоари.  

Заповядайте в магазина ни в гр. София, ул. Христо Белчев 4, за да разгледате нашите предложения. Като алтернатива за всички дами, които нямат възможност да ни посетят, можете да пазарувате и онлайн на  https://gostylish.bg/ .