Жената, която стои зад марката Patrizia Pepe

Жената, която стои зад марката Patrizia Pepe

3 януари 2017
  • Сподели:

Запознайте се с жената, която стои зад марката Patrizia Pepe

 

Страстта към модата и красивото винаги са очаровали Патриция Бамби още от детство. В началото започва с желание и мечти, но след доста упорит труд, учене и работа за определени фирми тя се превръща в една икономически независима жена. Винаги е следяла модните тенденции първончално като наблюдател, след което като потребител и най-накрая като лидер.

 

Успехът на марката се дължи на това, че се подчертава красотата на женското тяло, което помага на жените да намерят своя сексапил. Патриция Бамби твърди, че дрехите позволяват на една жена да си купи сигурност и да намери истинската си сила. Вълнуващи и секси, но винаги с няколко агресивни акцента, които да разкрият една неспокойна душа.

 

Това са акцентите, които Патриция Бамби винаги се стреми да предаде чрез нейните колекции. 

 

История и ценности на марката

 

Историята започва във Флоренция през 1993 година.

 

Името "Patrizia Pepe" е от самото начало и е емблематично за идентичността на марката. От тогава, жените могат да разпознаят една марка, която съчетава практичността на ежедневния живот и блясъкът за специални случаи, благодарение на елегантните минималистични линии и изключителното внимание към детайла. Марката е показала, че е в състояние бързо да създаде емблематични облекла с безспорна оригиналност. Винаги внимателни към това, което се търси на пазара, марката се ангажира да допълва и обогатява предлагането му. През 2005 г.  стартира първата мъжка колекция, последвана от детската линия две години по-късно. През 2011 година пък марката поставя началото на плажното облекло, а през януари 2014 създава линия за аксесоари.

 

Ценностите на марката включват Женственост, Качество, Внимание към детайла, Италиански стил, Практичност и Актуални тенденции.