Дълга бяла рокля за дълги летни разходки

Дълга бяла рокля за дълги летни разходки

4 август 2017
  • Сподели:

Днес споделяме с Вас една изключително лятна и много красива рокля на марката Patrizia Pepe. Тъй като марката винаги ни изненадва с практични и изключително женствени модели, се спряхме на една наша много любима ефирна и нежна рокля. Просто обожаваме дългите рокли и вярваме, че всяка жена трябва да притежава поне една дълга бяла рокля за топлите летни месеци. Това, което прави тази рокля толкова подходяща за лятото е комбинацията от мека материя и женствена линия. Просто трябва да се докоснете до нея за да се уверите сами. Обедени сме, че ще я носите с огромно удоволствие, тъй като е изключително комфортна и прикрива абсолютно всички несъвършенства на женското тяло.

Нежна и романтична, тази рокля на марката Patrizia Pepe ще бъде неразделна част от Вашите летни градски и морски разходки. Можете да я комбинирате с абсолютно всичко. От аксесоари в ярки и топли цветове, до спортни обувки, сандали и балеринки. Единствено се нуждаете от малко повече фантазия и смелост. А най-хубавото в тази рокля оставихме за накрая – цената. В нашия магазин ще я откриете на цена дори много по-ниска от нейната аутлет цена. Имаме предвид само 180 лв. Звучи страхотно нали?

Оставяме Ви да й се насладите и в случай, че сме Ви заинтригували и имате желание да се докоснете до тази специална рокля, не се колебайте да се отбиете до нашия аутлет в сърцето на София – ул. Христо Белчев 4.

Очакваме Ви!

 

 

 

 

 

 

Модел: Валентина Василева