4 офис визии за студените дни

4 офис визии за студените дни

10 януари 2017
  • Сподели:

 

 

Навън температурите са – 10, но се усеща като поне -14. Вторник...работната седмица е в разгара си, а работното облекло може да се окаже мисия невъзможна дори в топлите дни, а какво остава при минусови температури. Със сигурност единственото нещо, което искате да облечете в момента е топла пижама, но нека Ви покажем няколко начина, по които ще изглеждате стилни, умни и същевременно ще се чувствате топло и комфортно.

Тъй като предполагаме, че черният цвят доминира в зимния Ви гардероб, то ние Ви предлагаме едно простичко решение – добавете цветни аксесоари, като например червена чанта :)

Ако пък предпочитате топлите или неутралните цветове, то просто добавете кашмирен пуловер, който Ви гарантираме, че ще изглежда скъпо и изключително стилно.

Не се страхувайте да експериментирате. Всички знаем, че е много лесно да се придържате към сивия и черния цвят особено за зимата, но за да изпъкнете в офиса, непременно заложете на цветното облекло.

И разбира се, ако се стремите към възможно най-бързата и най-топла офис визия, винаги можете да облечете просто един плетен елек върху бялата си риза. Със сигурност ще Ви хареса :)

 

А ето и Вашата дневна доза вдъхновение.