5 абсолютно подходящи цвята за брюнетки

5 абсолютно подходящи цвята за брюнетки

28 декември 2016
  • Сподели:

 

 

Вие сте брюнетка? Тогава вижте тези 5 цвята, които винаги „ще работят“ за Вас

 

Как да извлечете максимума от вашите кафяви коси? Очевидно е, че цветът на кожата Ви е основен фактор при избора на подходящ цвят, в който да изглеждате най-добре, но с лек акцент върху съвместимите нюанси за вашата коса ще направите чудеса. Основното правило е: носете цветове, които създават контраст между косата и дрехата, така че те да се открояват.

 

Горещо розово: Този цвят определено ще накара тъмните коси на брюнетките да изпъкнат. В този смел нюанс на лилавото тъмният цвят на косата определено ще изглежда безупречно. В комбинация с този цвят, тъмната коса определено играе ролята на перфектния аксесоар.

 

Класическо тъмносиньо: Този тъмен традиционен цвят отлично допълва богатството на тъмните коси, без да изглежда твърде грубо или тежко. Смело можете да бъде комбиниран с ярки цветове, като например ярко червено червило :)

 

Пастелно жълто: За разлика от блондинките, тъмната коса на брюнетките перфектно контрастира с всички нюанси на жълтия цвят.

 

Неутрални цветове: Цветове като бялото и кремавото създават един красив контраст с тъмната коса на брюнетките. Тези цветове ще накарат косите Ви перфектно да изпъкнат.

 

Червено: Повечето брюнетки имат един лек червеникав нюанс на косата, който може да се забележи единствено на дневна светлина. Като носите червено ще засилите цвета на Вашите кафяви кичури коса и ще ги подчертаете по естествен начин.