За нас

Катя, Димитрина и Ради - това сме ние, хората зад проекта GoStylish. Скоро ще покажем и лицата си и ще добавим повече информация за всеки от нас и кой с какви отговорности е натоварен в нашето начинание.
Кратка предистория
Идеята за GoStylish, както доста бизнес идеи, се роди съвсем спонтанно. Първоначалният замисъл беше да направим само онлайн магазин за дамски и мъжки чанти и аксесоари, но много скоро осъзнахме потребността на софиянки от бутик за дамски чанти и аксесоари, които да бъдат както изключително качествени и модерни, така и на достъпни цени. Така се появи и нашият физически магазин в София на ул. Христо Белчев № 4.
Нашата мисия
Сега, когато вече имаме магазина и той работи, имаме шанса да разберем какво търсят българските жени и каква е цената, на която го търсят. Затова се стараем изцяло да отговорим на нуждите на дамите, като се стремим да внасяме продукти, каквито виждаме, че нашите клиенти търсят. Искаме да се превърнем не просто в един магазин за чанти и аксесоари, а в магазинА за италиански чанти и аксесоари от естествена кожа, който по всяко време има богато разнообразие от изискани и ежедневни чанти и всякакви практични и красиви аксесоари на изключително достъпни цени! Искаме нашите клиенти да знаят, че винаги, когато имат нужда от подобен продукт, независимо дали го търсят за себе си или за подарък, то италианският бутик на Белчев ще има какво да предложи!

 Заповядайте и вие в София на ул. Христо Белчев № 4, за да разгледате нещата ни и да кажете какво мислите. Ще се радваме много да поговорим, да обсъдим от какво имате нужда или от какво бихте имали нужда в бъдеще. Заповядайте, очакваме ви! :)
Imasmi web loading